Al meer dan 20 jaar runt Soumia Aroug meerdere bedrijven in de fashion industrie en ontwerpt ze Fairtrade, handcrafted lederen tassen. Haar energie haalt ze uit mensen stylen en samenbrengen. Regelmatig worden er events georganiseerd onder haar naam en verzorgd ze de styling voor diverse gelegenheden. Een nieuwe look voor naar kantoor of BN’ers aankleden voor een nieuwe TV-show. 

Ondernemen gaat met pieken dalen. Na een aantal tegenslagen tijdens de crisis in 2008 herpakte Soumia zich sterk en won in 2009 de prijs voor beste zakenvrouw van het jaar voor de stad Utrecht. De geld cheque ter waarde van 10.000,- euro werd gedoneerd aan een weeshuis in Marrakech waar haar roots liggen.  

Het persoonlijk contact en het aankleden van klanten is wat maakt dat je aan het einde van de dag stralend naar huist gaat volgens Soumia. “Je bent constant bezig met het blij maken en de energie boosten van anderen middels kleding.” verteld ze in een interview. Toch heeft Soumia nog een andere passie: Reizen.

Volledig back to basic of juist een hele exclusieve all in vakantie. Van kinds af aan reisde Soumia de wereld al rond om telkens weer een nieuw avontuur mee te maken en nieuwe vrienden te maken. Volgens haar is dit het intieme geluk wat zij iedereen gunt, daarom biedt Soumia binnenkort reizen op maat aan. Wil je graag meer weten? Lees dan het volledige artikel onderaan de pagina.

Ik zal jullie meenemen in mijn levensvisie, mijn passie en mijn levenslust.

Ik ben een moeder van  2 pracht kinderen. Een dochter van 18 en een zoon van 20. Ik run mijn eigen bedrijf in de kleding al meer dan 20 jaar en ontwerp mijn eigen lederen tassen, Fair-Trade en hand gemaakt. Daarnaast ben ik styliste en organiseer regelmatig events.

Ik heb 3 eigen winkels in Utrecht,  en een groothandel in lederen tassen met 200 verkoop punten. Wij stonden op alle modebeurzen  in Amsterdam, Parijs en Barcelona. Wij waren erg succesvol met  onze hippe koeienhuid, Fair Trade tassen. Iedereen liep met onze tassen en onze riemen. Alle studentes van  UVSV en Veritas in Utrecht liepen in onze outfits. Echt allemaal. Wij waren de trendsetter in de mode branche met onze hippe Chick on a Mission tassen en in Utrecht met onze winkels.

Helaas door de crisis in 2008 is het allemaal moeilijker geworden. In 2009 hebben wij een prijs hebben gewonnen voor de beste zakenvrouw van het jaar voor de stad Utrecht. De geld cheque die ik overhandigd kreeg heb ik gedoneerd aan een weeshuis in Marrakech.

Na een aantal jaren besloten wij 2 winkels weg te doen en de groothandel te stoppen en alle focus op La Palmerie Fashion te richten. Ik ben ziels gelukkig met mijn werk  en ik ben super blij als ik zie dat mijn klanten tevreden de deur uit gaan met hun nieuwe outfits. Iedere dag opnieuw ga ik stralend naar mijn werk en ga  ik met een voldaan gevoel naar huis.

Nu is er een hoop veranderd door de jaren heen. Een aantal crisises doorstaan. Veel leeg stand in veel steden, en dus ook helaas in Utrecht. Grote merken, concerns failliet gegaan. Moscow, Supertash, Cool Cat, Didi, Blokker ( nog in onderhandeling), Rode Winkel, V&D kortom heel veel grote namen. Ik schrik hier enorm van.

Er is veel concurrentie bijgekomen, hoewel ik niet hou van dit woord. Omdat ik juist vind dat je elkaar juist versterkt en samen als collega’s elkaar nodig hebt.  


Online verkoop!!! De klant zoekt het gemak op  en shopt lang uitgezakt online. Mede hierdoor zijn er veel winkels kapot gegaan. Maar ja, je kunt een klant niet dwingen om naar je toe  te komen. Dus moet je je klant een service aanbieden die ze niet online kunnen krijgen.

2020, Nu is het de tijd voor vernieuwing. Mijn passie is mode en reizen.  Ik reis de hele  wereld rond en vind het leuk om mijn ervaringen  te delen met de mensen om mij heen. Ik ben een verbintenaar. Help graag mensen en ben altijd  bezig om de juiste mensen met elkaar te connecten. 

Al jaren adviseer ik vrienden, klanten en familie waar ze het beste heen kunnen gaan op reis.  Maak ik een reis op maat en zoek ik alles voor ze uit. Ik doe dit met  heel veel plezier. Steeds meer aanvragen krijg ik binnen van vrienden. ze vinden mijn reizen interessant en willen exact dezelfde reizen maken. 

Als kind was ik al energiek en hield ik al van verre reizen. Al op jonge leeftijd reisde ik al alleen met de trein of stapte ik in de vliegtuig zonder angsten. Want die avontuur dat vond ik geweldig. De mensen die ik dan ontmoette werden mijn nieuwe vrienden, gecombineerd met cultuur snuiven fantastisch. Ik had vrienden over de hele wereld. This is me!!! 

En dan komt er een tijd dat je denkt dat je je moet aanpassen aan de maatschappij, omdat hoe je bent en denkt niet realistisch is. Je past je aan maar je weet en voelt dat je op gesloten zit in je eigen lichaam.

Nu is de tijd gekomen, dat ik er klaar voor ben. Tijd om zelf reizen te organiseren. Een reis samen te stellen met  mooie thema’s.Onder begeleiding van gediplomeerde professionals. Met liefdevolle mensen. Hoe mooi is het als ik mensen mee neem naar mijn Magische stad Marrakech ( 1001 nacht) of Ibiza en   Een pracht eiland met haar mooie energie.  (Moscow volgt)

Ik wil reizen aanbieden voor Yoga, Liefde voor jezelf,  moeder- kind struggles, schilderen of  gewoon een luxury reis met alles erop en eraan. 

You choose…